Bağlantıda Kalın

Isparta Belediyesi

Başdeğirmen: Altyapısı çok güçlü bir tarım şehriyiz

Yayınlanma

,

Isparta Ziraat Odası Başkanı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız tarımla alakalı altyapısı çok güçlü ve güzel ürünler üretilen bir şehir” derken, önümüzdeki yıllarda da vatandaşlara ücretsiz olarak meyve fidanı dağıtımının devam edeceğini söyledi.

Ziyarette konuşan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile bugüne kadar güzel çalışmalara imza attıklarını dile getirerek, çiftçilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Başdeğirmen’e görevinde başarı dileklerini ileten Selçuk, belediyenin son 2 yılda vatandaşlara ücretsiz olarak 100 bine yakın meyve fidanı dağıttığını söyleyerek, bu fidan dağıtımının devamını talep ederek, “Tüm çiftçilerimiz adına temsil ettiğim 45 bin çiftçim adına sizlere hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Türkiye’nin dünyada tarım ülkesi olarak bilindiğini, ürettiği ürünlerle kendine yetebilen bir ülke olduğunu aktardı. Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız tarımla alakalı altyapısı çok güçlü ve güzel ürünler üretilen bir şehir. Ayrıca bir meyve bahçesi. Tropikal meyveler hariç tüm meyvelerin üretilebildiği bir şehir. Tarım şehri olarak güzel gelirler elde ediyoruz. Modern tarımda da öncü bir şehiriz. Bugüne kadar yapılan modern tarımlarda her zaman ilk projeleri yapan güzel yatırımlar yapan bir şehir olarak meyvecilikte elmada özellikle Türkiye birincisi olmamız, şeftali, kiraz, kayısı gibi ürünlerde 2 ve üçüncü sıralarda olmamız, bizim için çok değerli. Dünya gülyağı ihtiyacının %65’ini karşılayan bir şehir olarak gül üretiminde de başarılı bir şehiriz. Altyapısı çok güçlü bir tarım şehriyiz” görüşlerinde bulundu.

Isparta’da 45 bin kişinin tarım işiyle uğraştığını ve Ziraat Odasının da bu noktada çiftçilerle yakından ilgilendiğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Sizlerden memnuniyetimizi de belirtmek istiyorum. Size ve yönetiminize bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum. Belediye olarak 100 bin meyve ağacını hem bu yılın mart ayında hem de geçtiğimiz yılın mart ve nisan ayında vatandaşlarımıza vererek toprakla buluşturduk ve bu yıl meyve veren az da olsa fidanlarımız oldu. 5 yıl içerisinde bu 100 bin ağaç meyveye dönerek hem ülke ekonomisine katkı sağlayacak hem bize temiz bir hava oksijen anlamında katkısı olacak. Tabii ki ihtiyacımız olan gıdayı da karşılamış olacak. Bu çalışmalarımız devam edecek. Sizlerin de desteğiyle daha çok meyve ağacını daha çok ağacı toprakla buluşturarak şehrimizin daha yaşanabilir, daha güzel ve oksijeni bol bir şehir olmasını sağlamak için elbirliğiyle çalışacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de güzel hizmetler yapacağımız inancıyla sizlere yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Isparta Belediyesi

Tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız

Yayınlanma

,

Isparta Belediye Başkanı Şükrü

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi, 4. OSB çalışması ele alındı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulunu kabul etti.

Şükrü Başdeğirmen’in odanın onursal başkanı olduğunu ve Isparta’nın sorunlarını yakından tanıdığını belirten ITSO Başkanı Metin Çelik, “Önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Isparta’nın yararına olan tüm çalışmalarda birlikte olacağız” dedi. Çelik, “Isparta’mız için meclisimiz olarak her şeyi yapmaya hazırız. Bir yıldır uğraş verdiğimiz geçici antrepo ve tır garajı yapımı, başkanımız sağ olsun arazisini temin etti, 2 gün önce onaylandı. Onun yapımını da hızlı bir şekilde yapıp gümrüğümüzü biraz daha rahatlatacağız. Dördüncü OSB alanımızla ilgili çalışmamız vekillerimizin de yardımıyla başkanımızın desteğiyle bakanımızdan destek aldık çalışmalarına başladık. 2- 3 gün öncesinde de valimizin imzasıyla dosyamızı tekrar bakanlığa gönderdik. Aynı şekilde serbest organize serbest bölge alanı çalışmamız devam ediyor. Bununla ilgili çalışmalarımızda da gerek vekillerimizin gerek başkanımızın desteğini her zaman yanımızda hissedeceğiz. Geçen yıl yaptığımız birinci turizm fuarının bu yıl inşallah ikincisini yapacağız. Başta valimiz olmak üzere belediyemiz, üniversitelerimiz tüm Isparta olarak daha güzel bir fuar alanı inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan sonra da bütün çalışmalarımızla, belediyemizle, valimizle, siyasi liderlerimizle birlikte Isparta’mıza güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Tekrar bütün meclisimiz, kadın girişimcilerimiz, yönetimimiz adına başkanımıza hayırlı olsun diyoruz” görüşlerinde bulundu.

Bugüne kadar uyum içerisinde çalıştıkları ITSO ile yeni dönem de iş birliklerinin devam edeceğini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Şehrimizin gelişimi için sizlerin her zaman yanınızdayız” mesajını verdi. Başdeğirmen, “Yeni dönem sizlerle tekrar çalışma imkânı bulduğum için ben de memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Isparta’mızın sorunlarını veya yeniliklerini konuşabilmek çok değerli. Isparta’mızı bir adım ileriye nasıl götürebiliriz? Bunları düşünerek yaptığımız çalışmalar her zaman için bizlere olumlu yansıyacaktır. İnşallah bu dönem daha güzel işler yapacağımız inancındayım. Projelerinizde her zaman sizlerle beraberiz. Projelerimizde sizler de her zaman bizlerlesiniz. Yapılacak çalışmalarda iyi bir sonuca ulaşacağız. Daha iyisini yapmak için biz sizlerle beraberiz” ifadelerinde bulundu.

ITSO’nun girişimleri ile başlatılan 4. OSB çalışmalarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Başdeğirmen, “ITSO ile Belediye çoğu yerde paydaş. Onun için birliktelikle en üst düzeyde hizmetleri almalıyız” diye konuştu. Başdeğirmen, “Organize sanayimizin yapılması uzun soluklu çalışmalar. Şimdiki organize sanayideki 82 fabrika alanımızın tamamı dolu. Çok talep var. Büyümek, geliştirmek lazım. Organize sanayinin ikinci etabının uzun zamandır yapılması için mücadele veriliyor. Orası da açıldığı anda dolacak durumda. Organize sanayi alanını bir an önce hayata geçirmemiz lazım. Bizimle alakalı ne varsa bunları yapmaya hazırız. Ticaret odasıyla belediye birçok yerde beraber paydaş. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansında da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyoruz. Eğer biz oralardaki hizmetleri Isparta’mıza iş birliğinde getiremezsek anlaşmazlık olur da bunu sağlayamazsak zarar memleketimizin olur. Onun için en üst seviyede maksimum hizmeti alabilmek, yatırımı alabilmek hepimizin beraber çalışması gereken konu. Yatırımlar anlamında önümüzdeki günlerde yapmamız gereken güzel çalışmalar var. Onları hep beraber istişare edeceğiz” diye konuştu.

Okumaya Devam Et

Isparta Belediyesi

Başdeğirmen: Tek fikir, tek düşünce amaç sadece Isparta

Yayınlanma

,

Isparta İl Genel Meclisi

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ertuğrul, “Sizlerle birlikte iş birliği içerisinde çalışmak için hazırız” derken, Başkan Başdeğirmen de “Hiç kimsenin yakasında seçildiği partinin rozeti yok. Herkes tek fikir, tek düşünce amaç sadece Isparta. Bu düşünceyle güzel hizmeti hep beraber Isparta’mıza ulaştıracağız” görüşlerinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibini tebrik etti. Ertuğrul, 2024-2029 döneminin Isparta için çok güzel hizmetlerin gerçekleştiği bir dönem olması temennisinde bulunarak, “Hep beraber bizlerde il genel meclisi olarak memleketimize hizmet etme noktasında sizlerle birlikte iş birliği içerisinde çalışmak için hazırız. Bizler de güzel bir uyum içerisinde komisyon seçimlerimizi oy birliğiyle tamamladık. İyi bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Önümüzdeki sürecin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve karşılıklı iş birliği mesajı veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Allah bizlere hep beraber güzel hizmetler etmeyi nasip etsin” dedi. Başkan Başdeğirmen konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Isparta’mızın geneline hizmet etmek için el birliği, güç birliği içerisinde bu hizmeti hep beraber yapacağız. Vatandaşımızın bize vermiş olduğu oyların ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Görüyorum ki hiç kimsenin yakasında seçildiği partinin rozeti yok. Herkes tek fikir, tek düşünce amaç sadece Isparta. Bu düşünceyle güzel hizmeti hep beraber Isparta’mıza ulaştıracağız. Devletin imkanlarını devletin insanına doğrudan verirken tereddüt etmeden, doğru ve dürüst bir şekilde hizmet edebilmemiz lazım. Hiçbir köyümüzde belde ve ilçelerimizde bizden talep edilen hizmetleri kulak arkası yapmadık. Gücümüzün yettiği kadar sizlerin il özel idaresiyle verdiği hizmetlerden kalan kısımları destek olmaya çalıştık. Hiçbir zaman sizin yetkinizi aşmadan yetki karmaşası yaratmadan acil bir durum varsa, okulunda, camisinde, tuvaletinde, meydanında, mezarlığında veya vatandaşın yanan bir evinde, engelli vatandaşın bir ihtiyacında biz de oralarda olduk. Bundan sonra da sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman kendimizi sizden fazla sizden büyük görerek değil, sizin yardımcınız olarak hizmet ettik ve bu dönemde de sizlerle beraber hiçbir parti, hiçbir şahsiyet, kimlik farkı şeyler ayrıştırmadan hizmetimize devam edeceğiz. Bize ihtiyacı olan kim varsa biz orada olacağız. Kimseyi çaresiz bırakmayacağız. Hiçbir siyasi görüş düşünmeden tüm insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Isparta Belediyesiyle olan iş birliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. 5 yıl boyunca birlik, beraberlik içerisinde sonuca ulaşmayı ve hayır duaları alarak hizmet edebilmeyi nasip etsin”

Buluşmanın ardından İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul tarafından Başkan Başdeğirmen’e ‘Besmele’ tablosu hediye edildi.

Okumaya Devam Et

Isparta Belediyesi

Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek

Yayınlanma

,

Alevi-Bektaşi Dedeleri ile Tunceliler

Alevi-Bektaşi Dedeleri ile Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Başdeğirmen, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bundan sonra da can dostluğumuz devam edecek” diye konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Alevi-Bektaşi Dedeleri ile Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın’ı makamında kabul etti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan Baladız Dedesi Kadir Tekin, “Yolumuz sevgi yolu. Sizleri seviyoruz. Memleketimize güzel hizmetler yapmanızı temenni ediyoruz” dedi. Tekin, “Başkanım yeni döneminiz hayırlı olsun. Sevgi muhabbet kaynar yanan ocağımızda bülbüller şevke gelir gül açar bağımızda, aşkla meydanımızda semah döner bütün canlar. Bu nedenle yolumuz, sevgi yolu, aşk yolu bizlerde Isparta’da yaşayan ve cumhuriyetimizin sigortası olan Alevi Bektaşi canları olarak sizlere bu önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde memleketimize hayırlı uğurlu vazifeler yapmayı temenni ediyoruz. İşlerinizde başarılar diliyoruz. Sizleri seviyoruz. Sizler bizim gördüğümüz insanlara temas ediyorsunuz. Sevgiyle yaklaşıyorsunuz. O yüzden biz de sizleri seviyoruz” dedi.

Başkan Başdeğirmen’in Isparta’ya güzel hizmetler yaptığını söyleyen Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın, “Başkanım yolunuz açık olsun. Allah yardımcınız olsun. Güzel şeyler yaptınız. Biz bu 5 sene içinde daha güzel şeyler yapacağınızdan eminiz. Allah yardımcınız olsun” ifadelerinde bulundu.

5 yıllık görevi süresince Alevi-Bektaşi dedeleri ve dernekleri ile uyum içiresinde güzel hizmetler yaptıklarını vurgulayan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, “Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bundan sonra da can dostluğumuz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuşmasında şunları söyledi:

“Alevi Bektaşi dedeleri dernekleri başkanları olarak bizlere yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere sonsuz teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bugüne kadar birlik, beraberlik içerisinde birçok hizmetlere imza attık. Sizlerle beraber güzel işler yaptık. Bundan sonra da Rabbim o güzellikleri devam ettirsin. Hem seçim öncesi hem seçim sonrası ve geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sizlerle çok güzel irtibatlar ilişkiler istişareler içerisinde bulunduk. Sizlerden aldığımız bilgilerle, desteklerle, görüşlerle güzel hizmetler yaptık. Yaptığımız her hizmette sizin de emeğiniz var. Sizlerle beraber olmaktan ben de son derece memnun oldum. Sizler gerçekten hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız 5 yıl boyunca hatta ondan öncesi var. Ticaret odası dönemimde de sizlerle birçok etkinliklerde birçok güzelliklerle beraber olduk. Alevi Bektaşi dedelerimizin davetlerinde beraber olduk. Kültürünüzden, kültürümüzden, birbirimize olan saygımızdan, sevgimizden güzel kazançlar elde ettik. Bugüne kadar da yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı da birbirimizin gönlüne girdik. Bundan sonra da aynı o gönül birliğiyle o can dostlukla beraberliğimiz sonuna kadar devam edecektir. Aynı toplumda aynı yerlerde, aynı kültürde, aynı inançla yaşıyoruz. Ben bugüne kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı bu ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yapacağımız her türlü etkinlik, çalışma ne varsa görüş proje beraber güzel şeyler yapacağımız inancındayım, hepinize çok teşekkür ediyorum.” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Baladız Dedesi Kadir Tekin, Başkan Başdeğirmen’e günün anısına tablo hediye etti.

Okumaya Devam Et

SON HABERLER

Isparta’da alt geçide düşen Isparta’da alt geçide düşen
Isparta4 dakika önce

Yaşam Savaşını Kaybetti

Isparta’da alt geçide düşen otomobilin sürücüsü Murat Bağçeci, 25 gün sonra hayatını kaybetti.

Trafikte can kayıplarını ve Trafikte can kayıplarını ve
Isparta6 saat önce

‘Hayatla Yarışılmaz’

Trafikte can kayıplarını ve kazaları önlemeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Mayıs ayında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nın...

Isparta’nın köklü eğitim kurumlarından Isparta’nın köklü eğitim kurumlarından
Isparta7 saat önce

Özel Erenler Eğitim Merkezi yaz okulu kayıtları başladı!

Isparta’nın köklü eğitim kurumlarından biri olan Özel Erenler Eğitim Merkezi, yaz aylarında da öğrencilere dolu dolu bir eğitim programı sunmak...

Isparta’da Murat Tanboğa’nın cansız Isparta’da Murat Tanboğa’nın cansız
Isparta22 saat önce

Murat Tanboğa, ölü olarak bulundu

Isparta’da Murat Tanboğa’nın cansız bedeni Gökçay Mesirelik Alanı yakınlarında bulundu. 36 yaşındaki Murat Tanboğa, dün saat 22.30 sıralarında Gökçay Mesirelik...

Sigara fiyatlarına mayıs ayıyla Sigara fiyatlarına mayıs ayıyla
Isparta23 saat önce

Sigaraya zam geldi!

Sigara fiyatlarına mayıs ayıyla birlikte zam yağmuru sürüyor. Sigaraya zam son dakika haberleri takip edilirken sosyal medyada da zamlı sigara...

7 Mayıs 2023 tarihinde 7 Mayıs 2023 tarihinde
Isparta23 saat önce

Şehidimiz Oğuzhan Kabayel Anıldı

7 Mayıs 2023 tarihinde geçirdiği elim trafik kazası sonucu şehit olan Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitimi Merkezi Komutanlığı’nda (JAKEM)...

Fatih Mahallesi’nde yeni zabıta Fatih Mahallesi’nde yeni zabıta
Isparta23 saat önce

Isparta’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Fatih Mahallesi’nde yeni zabıta binası önünde trafik kazası meydana geldi, kazada 2 kişi yaralandı. 14.30 sıralarında zabıta binası önünde gerçekleşen...

“Orman Yangınlarının Önlenmesi ve “Orman Yangınlarının Önlenmesi ve
Isparta1 gün önce

Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyon Toplantısı Yapıldı

“Orman Yangınlarının Önlenmesi ve Söndürülmesinde Görevlilerin Görecekleri İşler Hakkındaki Yönetmelik” gereğince oluşturulan Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu, Vali Aydın Baruş...

Isparta Ticaret ve Sanayi Isparta Ticaret ve Sanayi
Isparta1 gün önce

ITSO Başkanı Çelik ihracat rakamlarını açıkladı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Nisan ayı ihracat verilerini kamuoyuyla paylaştı. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin verilerine...

Eğirdir’de meydana gelen trafik Eğirdir’de meydana gelen trafik
Isparta2 gün önce

Domates Yüklü Kamyon Devrildi

Eğirdir’de meydana gelen trafik kazasında, domates yüklü kamyon yan yattı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Popüler